Om Nordborg Bio – Nordborg Bio

Om Nordborg Bio

Om Nordborg Bio

Lidt om biografen
Biografen har siden 1985 været drevet af en gruppe frivillige. Det er vores drøm at kunne bevare det kulturelle tilbud i Nordborg, som en biograf udgør. Biografen skal økonomisk kunne hvile i sig selv samtidig med, at et alsidigt program tilbydes kommunens borgere. Biografen er indrettet med en scene, som kan benyttes til musikfremførelse, mindre teater-forestillinger, foredrag, e-sport og evt. til mannequinshow. Udlejning kan arrangeres.

Salen i Nordborg Bio har i 2019 gennemgået en større renovering med nye stole. Det er en helt moderne sal med 78 pladser i nye gode stole med flaskeholder. Synsforhold og benplads er i særklasse. Gode adgangsforhold for kørestols-brugere.

Nordborg Bio er en kategori C-biograf. Medlem af FMMB.

Billetbestilling
Billetter kan bestilles telefonisk. Du kan ringe til os på 7445 1700 tidligst 1 time før en programsat forestilling. Du kan bestille billetter til alle filmene i vores program - altså flere dage (og uger) i forvejen. Vi kræver ingen forudbetaling.

Hvis du vil være sikker på at få dine bestilte billetter må vi bede dig møde op mindst 15 minutter før forestillingen. Ellers forbeholder vi os ret til at sælge dem til anden side  på de mest populære film.

Vi har ikke nummererede pladser i biografen. Kom derfor i god tid, hvis I er flere, der gerne vil sidde sammen.

For teknisk interesserede
Der er installeret teleslynge (Phonic Ear) og vores lydsystem er i maj 2022 opgraderet fra Dolby 5:1 til Dolby 7:1, med ny lydprocessor og nye forstærkere.

Vores 3D er XPANDVISION, som giver en meget flot 3D-oplevelse.

Til 3D anvendes der specielle briller, som tilhører Nordborg Bio. De kan ikke anvendes i andre biografer, til 3D fjernsyn eller som solbriller og de skal afleveres efter hver forestilling.

Brillerne bliver vasket i en speciel vaskemaskine efter hvert brug.