Info

Info

COVID 19 retningslinjer for besøg i Nordborg Bio

Nordborg Bio har åbnet igen efter coronatiden.

Det er vigtigt for os, at det er en sikker og tryg oplevelse for dig at gå i biografen samtidigt med, at vi frivillige får mulighed for at løse vores opgaver.

Vi bærer mundbind i foyeren og når vi færdes i biografen. Samme hensyn vil vi bede dig vise overfor os og de andre  gæster i biografen. Mundbindet skal anvendes, når man ikke sidder ned. Du kan i stedet for mundbind også anvende visir. Børn under 12 år er fritaget for krav om mundbind og behøver derfor ikke at bære mundbind i biografen.

Du skal medbringe et gyldigt coronapas til forestillingen og vi vil gerne opfordre til, at du uopfordret viser det medbragte pas. Børn under 15 år er undtaget for visning af coronopas. Det samme gælder personer, der af medicinske årsager eller pga. fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en Covid-19 test.

Vi opfordrer til at anvende coronapas-app'en. Det vil gøre vores arbejde nemmere.

Når du skal købe billet, må der kun være to gæster i foyeren ad gangen, vent venligst udenfor.

Vi opfordrer jer til at bruge MobilePay, hvis det er muligt.

Respekter venligst opmærkningen på gulvet, og kom i god tid.

I salen er reglerne, at medmindre I er en samlet gruppe, skal der være en stol imellem hver gæst.

Grupper bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis. Det kan det fx være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester m.v. Grupper kan sidde ved sammenhængende sæder, også selvom der er mindre end 1 meter mellem dem.

Sædekapaciteten er indtil videre begrænset til 46 personer.

Vi sørger selvfølgelig for, at Nordborg Bio er forsvarlig rengjort. Der er håndsprit til rådighed og vi har ændret på flowet i vores foyer.