Stella. Et liv – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stella. Et liv

torsdag 6. juni - onsdag 12. juni

80 kr.

Det går fra slemt til værre. Fra at være udstødte og udnyttede som billig arbejdskraft på ammunitionsfabrikkerne i Nazityskland, bliver alle jøder indfanget og sendt bort til koncentrationslejre. Eller: næsten alle. I den myldrende storby Berlin lykkes det en større gruppe af jøder at gå under jorden og klare sig igennem med falske identitetspapirer og med en god portion snedighed.

En af dem er Stella Goldschlag. Med sit kønne ydre og sit blonde hår, kan hun ikke bare begå sig blandt de ”ariske” tyskere, hun kan også forføre sig til fordele og gode kontakter, som skaffer falske papirer til hendes trosfæller. Mod en pris, naturligvis. En høj pris. Men i 1943 er hendes dage som dronning af denne kriminelle underverden slut. Hun bliver taget af Gestapo og må træffe et valg.

Instruktøren Kilian Riedhof kommer i ”Stella. Et liv” helt ind under huden på sin hovedperson. Målet er ikke at forklare eller forsvare virkelighedens Stella Goldschlag, der i krigens sidste år var en af Gestapos mest effektive agenter til at opspore skjulte jøder. Men nok at stille filmens publikum i samme moralske dilemma. I rollen som Stella ses Paula Beer

Se trailer her

 

Aldersbegrænsning 15 år
Aldersgrænse 15 år

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 6. juni
Fredag d. 7. juni - lukket
Lørdag d. 8. juni - lukket
Søndag d. 9. juni
Mandag d. 10. juni
Tirsdag d. 11. juni
Onsdag d. 12. juni

Varighed: 1 time og 56 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 6. juni
Slut:
onsdag 12. juni
Pris:
80 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00