Når befrielsen kommer – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Når befrielsen kommer

mandag 23. oktober 2023 - onsdag 25. oktober 2023

90 kr.

Dansk, drama, krigsfilm

REPRISE

Vi har i Nordborg Bio oplevet en overvældende interesse for "Når befrielsen kommer". Vi har derfor valgt at sætte den på programmet igen. Så hvis ikke du har set filmen endnu, så benyt dig af chancen.

I det gribende danske drama 'Når befrielsen kommer' får den danske forstander familie fra Ryslinge Højskole, Jacob og Lis og deres søn Søren, vendt deres liv godt og grundigt på hovedet. Året er 1945, Danmark har været besat i 5 år og familien bliver beordret til at huse over 500 civile tyske flygtninge.

Hvis familien hjælper flygtningene vil de blive stemplet som forrædere og risikerer dermed at miste alt. Men hvis Jacob og Lis ikke hjælper, vil mange sandsynligvis dø. Midt i dilemmaet finder Lis og Jacob ud af, at Søren er begyndt at hjælpe modstandsbevægelsen, hvilket gør situationen endnu mere betændt.

'Når befrielsen kommer' er en rørende fortælling om mod og næstekærlighed. Filmen er inspireret af virkelige begivenheder, og er både skrevet og instrueret af Anders Walter der i 2014 modtog en Oscar-statuette for sin kortfilm 'Helium'. I rollen som Jacob og Lis kan man opleve Pilou Asbæk og Katrine Greis-Rosenthal. Derudover kan man opleve Ulrich Thomsen, Morten Hee Andersen og Jens Jørn Spottag i de øvrige bærende roller.

Se trailer her

 

Aldersbegrænsning 15 år
Aldersgrænse: Pt. ukendt

Spilletid: kl. 19.00

Mandag d. 23. oktober

Tirsdag d. 24. oktober

Onsdag d. 25. oktober - både kl. 10 og kl. 19
Begge tekstet

Varighed: 1 time og 40 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
mandag 23. oktober 2023
Slut:
onsdag 25. oktober 2023
Pris:
90 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00