Moonage Daydream – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Moonage Daydream

torsdag 24. november 2022 - onsdag 30. november 2022

80 kr.

Dokumentaristen Brett Morgen er kendt for sin særlige fortællestil med film som ”Cobain: Montage of Heck, The Kid Stays in the Pictures” og ”Jane”.

I MOONAGE DAYDREAM guides publikum af Bowie selv gennem en eksperimenterende og unik filmoplevelse, og får et fascinerende indblik i den kreative, musikalske og spirituelle rejse, han gennemgik frem til sin død i 2016. Med footage, der ikke tidligere er blevet vist for offentligheden, bidrager filmen til et nyt perspektiv på David Bowie, som det multitalent han var, men også til nye sider af ham som privatperson.

MOONAGE DREAMDAY er den første film, som officielt er godkendt af boet efter David Bowie.

MOONAGE DAYDREAM belyser David Bowies liv og unikke talent, som gjorde ham til en af de mest produktive og indflydelsesrige kunstnere i vores tid. Det er Bowie selv, der fører ordet og er med til at afdække, hvad der gjorde ham til det musikalske ikon, han er blevet for mange generationer af fans og musikelskere. Med musik fra de 48 albums får vi også indsigt i, hvor hans inspiration kom fra.

MOONAGE DAYDREAM fik premiere i det officielle program i Cannes og blev modtaget med begejstring. Filmanmelder Peter Bradshaw fra The Guardian gav filmen fem stjerner og skrev bl.a. ”Glorious shape shifting ecology to the man” og fra Varietys filmanmelder Owen Gleiberman lød det: ”Evoke(s) the most legendary landmarks of film”.

Se trailer her  

 


Censur 7 år

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 24. november
Fredag d. 25. november
Lørdag d. 26. november lukket
Søndag d. 27. november
Mandag d. 28. november
Tirsdag d. 29. november lukket pga. specialarrangement
Onsdag d. 30. november

Varighed: 2 timer og 20 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 24. november 2022
Slut:
onsdag 30. november 2022
Pris:
80 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00