Grusomme mig 4 – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Grusomme mig 4

lørdag 3. august - fredag 9. august

75 kr.

”Grusomme Mig 4” er den første ”Grusomme Mig”-film i syv år. Alles yndlings superskurk, Gru, er tilbage som anti-skurkeliga agent.

I det nye kapitel af den populære animationsserie møder vi, udover Gru, hans kone Lucy og deres piger Margo, Edith og Agnes og så byder vi velkommen til et nyt medlem af Gru-familien, Gru Jr., som er opsat på at plage sin far.

”Grusomme Mig 4” byder på nye sjove karakterer, bl.a. Grus nye modstandere, Maxime Le Mal og hans charmerende kæreste Valentina, som tvinger Familien Gru til at gå under jorden.

Filmen er spækket med masser af action og fyldt med Illuminations karakteristiske humor, og instrueret af Oscar®-nominerede Chris Renaud (”Grusomme Mig”, ”Kæledyrenes hemmelige liv”), som var med til at skabe de gule Minions.

”Grusomme Mig 4” er produceret af Illuminations visionære grundlægger og administrerende direktør Chris Meledandri og af Brett Hoffman (executive producer, ” Super Mario Bros. Filmen” og ”Minions: Historien om Gru”).

 

Filmen er med-instrueret af Patrick Delage (animationsinstruktør på ”Syng 2” og ”Kæledyrenes hemmelige liv 2”), og manuskriptet er skrevet af den Emmy-vindende skaber af ”White Lotus”, Mike White, og veteranskribenten af alle ”Grusomme Mig”-filmene Ken Daurio.

Se trailer her

 


Censur: Følger

Spilletid: kl. 15.00

Lørdag d. 3. august
Søndag d. 4. august

Spilletid kl 16.00
Mandag d. 5. august
Tirsdag d. 6. august
Onsdag d. 7. august
Torsdag d. 8. august
Fredag d. 9. august

Varighed: 1 time og 35 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
lørdag 3. august
Slut:
fredag 9. august
Pris:
75 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 15.00