Grotten – il buco – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grotten – il buco

torsdag 26. maj 2022 - onsdag 1. juni 2022

65 kr.

Drama

 

Under det økonomiske boom i 1960erne blev Europas højeste bygning bygget i det opblomstrende nordlige Italien. I den anden ende af landet udforsker unge speleologer (grotteforskere) Europas dybeste grotte i det uberørte opland i Calabrien. For første gang nogensinde når man ned på bunden af Bifurto grotten, 700 meter under Jordens overflade.

De indtrængendes foretagende foregår ubemærket af landsbyboerne i området, men ikke af den gamle hyrde på Pollino højdedraget, hvis isolerede liv begynder at flettes sammen med den indtrængende gruppes færd i Jordens indre.

GROTTEN er et næsten ordløst, organisk smukt værk, der berører ’det mystiske’. GROTTEN skildrer en rejse gennem ukendte dybder i livet og naturen og den er parallel med to store rejser til det indre.

Filmen havde verdenspremiere på Filmfestivalen i Venedig i 2021, hvor den var nomineret i hele fire kategorier, bl.a. til hovedkonkurrencen om Guldløven, og den vandt tre priser; Special Jury-prisen, FEDIC-Award for Bedste Film samt en pris for Bedste Filmfotograf. Anmelderne har givet GROTTEN mange rosende ord med på vejen om denne poetiske, nærmeste hypnotiske film der er skudt i det smukke Pollino.

 

 

Se trailer her  

 


Aldersgrænse 7 år

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 26. maj
Fredag d. 27. maj
Lørdag d. 28. maj lukket
Søndag d. 29.maj
Mandag d. 30. maj
Tirsdag d. 31. maj
Onsdag d. 1. juni

Varighed: 1 time 33 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 26. maj 2022
Slut:
onsdag 1. juni 2022
Pris:
65 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00