Fast and Furious X – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fast and Furious X

torsdag 25. maj 2023 - onsdag 31. maj 2023

90 kr.

Action

”Fast & Furious X”, den tiende film i rækken af ”Fast & Furious” film, introducerer de sidste kapitler i en af filmhistoriens mest berømte og populære filmserier. Nu i sit tredje årti og stadig med den samme grundstamme af skuespillere og karakterer, som da den begyndte.

Missionerne har været mange og oddsene umulige, men Dom Toretto (Vin Diesel) og hans familie har overlistet enhver fjende på deres vej. Nu står de over for den mest dødsensfarlige modstander nogensinde: En frygtindgydende trussel, der dukker op fra fortidens skygger, drevet af blodhævn og fast besluttet på at knuse familien og ødelægge alt – og alle – som Dom elsker, for altid.

I 2011's ”Fast & Furious 5” tog Dom og hans slæng kampen op mod den hensynsløse, brasilianske narkokonge Hernan Reyes og lagde hans imperium i ruiner på en bro i Rio De Janeiro. Hvad de ikke vidste var, at Reyes' søn, Dante (Jason Momoa), var vidne og nu har brugt de sidste 12 år på at planlægge den ultimative hævn over Dom.

Dantes plan bringer Doms familie fra Los Angeles til Roms katakomber, fra Brasilien til London og fra Portugal til Antarktis. Nye alliancer blive smedet, og gamle fjender dukker op igen. Men alt ændrer sig, da Dom opdager, at hans 8-årige søn (Leo Abelo Perry) er det ultimative mål for Dantes hævn.

“Fast & Furious X” er instrueret af Louis Leterrier (”Clash of the Titans”, ”The Incredible Hulk”) og byder på et gensyn med Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena og Scott Eastwood i hovedrollerne samt Oscar®-vinderne Helen Mirren og Charlize Theron.

Se trailer her   

 


Censur 11 år

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 25. maj
Fredag d. 26. maj
Lørdag d. 27. maj lukket
Søndag d. 28.maj
Mandag d. 29. maj
Tirsdag d. 30. maj
Onsdag d. 31. maj

Varighed: 2 timer og 21 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 25. maj 2023
Slut:
onsdag 31. maj 2023
Pris:
90 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00