Downtown Abbey: En ny æra – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Downtown Abbey: En ny æra

torsdag 16. juni 2022 - onsdag 22. juni 2022

80 kr.

Drama

 

Endelig er det historiske drama om familien Crawley og deres trofaste tjenerstab tilbage i biografen.

Arv og gæld mødes atter på det smukke Downton Abbey. For at skaffe penge til en meget tiltrængt reparation af slottets tag indvilger Lady Mary, som er blevet den styrende kraft, selv om hendes far, Lord Grantham, stadig er familiens overhoved, i at lade et filmhold bruge Downton Abbey som kulisse til et storslået drama. For at undgå al denne vulgaritet og for at undersøge, hvad der egentlig ligger bag, at en vis Marquis de Montmirail har efterladt sin fornemme villa i Sydfrankrig til enkegrevinden, drager Lord Grantham til Frankrig med Lady Grantham og en stor del af familien, mens Lady Mary må holde skansen derhjemme.

Mystikken om arven breder sig og får Lord Grantham til at tvivle på, hvem han egentlig er, mens Lady Grantham bliver tvunget til at betro ham en dyb hemmelighed.

Hjemme på Downton Abbey vendes livet på hovedet, og ikke mindst tjenestefolkene er dybt betagede af filmverdenens glamour, der dog også får nogle hak i lakken, da stjernerne viser sig at være anderledes end deres glitrende image … og da produktionen må stoppe midt i det hele, fordi stumfilm bliver umoderne og en helt ny teknik skal introduceres. Men hverken franskmænd eller filmfolk lader dog til at kunne ændre den gamle butler Mr. Carsons overbevisning om, at tingene var bedre i gamle dage.

Sagaen om Grantham-familien og deres tjenestefolk får en smuk afrunding i ”Downton Abbey: a New Era”. Manuskriptet er atter af serieskaberen Julia Fellowes, mens instruktionen er lagt i hænderne på den Emmy nominerede Simon Curtis, der med sikker hånd styrer handlingen både til Sydfrankrig og ind i filmens verden. Alle de kendte og elskede skuespillere – Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Maggie Smith og alle de andre – får selskab af bl.a. Nathalie Baye, Hugh Dancy og Dominic West.

 

Se trailer her    

 


Tilladt for alle

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 16. juni
Fredag d. 17.juni
Lørdag d. 18. juni lukket
Søndag d. 19. juni
Mandag d. 20. juni
Tirsdag d. 21. juni
Onsdag d. 22. juni

Varighed: 2 timer og 5 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 16. juni 2022
Slut:
onsdag 22. juni 2022
Pris:
80 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00