Bedre tider – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bedre tider

torsdag 1. februar - søndag 11. februar

75 kr.

Dansk, komedie, drama

 

Den danske film, 'Bedre tider', er Milad Avaz spillefilmsdebut efter at have skrevet filmene Mens vi lever og Kollision samt lavet tv-serien 'Alfa'.

Filmen starter, da den depressionsramte Oskar (Ari Alexander) hentes hjem fra et ophold på en psykiatrisk klinik. Han læner sig op ad sin storebror, den umiddelbart succesfulde familiefar Karl (Sebastian Jessen). Ikke ret lang tid efter banker det dog på døren - fogedretten indkalder Karl til retten for en udestående gæld i deres fars bageri.

Oscar og Karl beslutter sig for - sammen med deres tredje bror Lukas (Andreas Jessen) - at tage til Nordsjælland for at konfrontere deres far, men de tre fremmedgjorte brødre opdager hurtigt, at det står meget værre til end først frygtet. Deres familiebageri er lukningstruet, og hvis der ikke gøres noget akut, står deres fars liv i ruiner.

Men den evigt optimistiske far Vagn (Lars Brygmann) har en plan! Han vil gentage sin ungdoms succes. Denne gang er det dog ikke verdens største romkugle, men verdens største træstamme. Ingen går i vejen for Vagns planer, men det viser sig hurtigt, at det ikke kun er Vagn, der bærer på hemmeligheder…

Rollelisten tæller udover de to Jessen-brødre, Lars Brygmann og Ari Alexander også Rasmus Botoft, Caspar Philipson og stortalentet Johanne Milland (Venuseffekten).

 

Se trailer her

 


Censur: 7 år

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 1. februar
Fredag d. 2. februar
Lørdag d. 3. februar lukket
Søndag d. 4. februar
Mandag d. 5. februar
Tirsdag d. 6. februar
Onsdag d. 7. februar - vises tekstet
Torsdag d. 8. februar
Fredag d. 9. februar
Lørdag d. 10. februar lukket
Søndag d. 11. februar

Varighed: 1 time og 45 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 1. februar
Slut:
søndag 11. februar
Pris:
75 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00