Wannsee-konferencen – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Wannsee-konferencen

torsdag 9. marts - onsdag 15. marts

75 kr.

DRAMA, KRIGSFILM

 

Når Matti Geschonneck præsenterer os for arkitekterne bag Holocaust, så stilles de ikke til skue som monstre, men som helt almindelige mennesker, der blot varetager deres arbejdsgiveres, ministeriernes, interesserer. Og netop derfor bliver de monstrøse.

Nogenlunde sådan opsummerer Süddeutsche Zeitung Matti Geschonnecks isnende drama – et på én gang roligt, giftfuldt og fængslende mesterværk, som i realtid skildrer ledende nazisters morgenmøde i en villa i Berlin-Wannsee den 20. januar 1942. Her drøftedes dagsordenens eneste punkt: Hvad nationalsocialisterne kaldte ‘Den endelige løsning på det jødiske spørgsmål’.

Invitationen (med efterfølgende morgenmad) var udstukket af topnazisten Reinhard Heydrich, som i Philipp Hochmairs gestaltning heller ikke fremstår som noget uhyre, men tværtom optræder som en afdæmpet, charmerende vært – i hvad der blot er én af flere håndfulde fantastiske skuespilpræstationer, for ‘Wannsee-konferencen’ er et værk, hvor alle bidragsydere er hentet fra den allerøverste hylde.

 

Se trailer her

 


Censur 11 år

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 9. marts
Fredag d. 10. marts
Lørdag d.11. marts - lukket
Søndag d. 12. marts
Mandag d. 13. marts
Tirsdag d. 14. marts
Onsdag d. 15. marts

Varighed: 1 time og 48 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 9. marts
Slut:
onsdag 15. marts
Pris:
75 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00