Margrete den Første – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Margrete den Første

mandag 11. oktober 2021 - søndag 17. oktober 2021

70 kr.

Den danske film 'Margrete den Første' foregår i 1402, hvor en kvinde står i spidsen for en ny nordisk union mellem Sverige, Norge og Danmark.

Margrete har for første gang i årevis skabt fred i Norden, men fjenderne lurer overalt, så en stærk alliance med England står højt på dronningens ønskeliste.

Derfor forsøger hun at vie sin adoptivsøn, Kong Erik, med den engelske prinsesse. Men så dukker en mand op, hvis blotte tilstedeværelse truer Kalmarunions eksistens og de nordiske landes interne og eksterne sikkerhed.

'Margrete den Første' er et stort opsat historisk drama om et af de mest betydningsfulde kapitler i Danmarkshistorien. Produktionen er kostbar og som taget ud af 'Game of Thrones', mens politiske intriger, magt, korruption og ikke mindst følelser præger det nordiske storrige.

Dronningen af dansk film, Trine Dyrholm, spiller passende titelrollen, og omkring hende finder vi stærke skuespillere fra vores nabolande som Magnus Krepper og Jakob Oftebro, mens Søren Malling og den talentfulde Morten Hee Andersen (Herrens veje) også har signifikante roller. (copyright: kino.dk).

 

Se trailer her

 


Tilladt for børn fra 11 år

Spilletid: kl. 19.00

Mandag d. 11. oktober
Tirsdag d. 12. oktober
Onsdag d. 13. oktober
Torsdag d. 14. oktober
Fredag d. 15. oktober
Lørdag d. 16. oktober lukket
Søndag d. 17. oktober

Varighed: Ca. 2 timer

Filmen er tekstet alle dage

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
mandag 11. oktober 2021
Slut:
søndag 17. oktober 2021
Pris:
70 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00