House of Gucci – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

House of Gucci

søndag 2. januar 2022 - onsdag 5. januar 2022

80 kr.

Krimi, drama, thriller

 

Filmen 'House of Gucci' er inspireret af den virkelige og dramatiske historie om det italienske familieimperium bag modehuset Gucci.

Da Patrizia Reggiani forelsker sig i rigmandssønnen Maurizo Gucci, bliver hun en del af en ekstraordinær verden, hvor snobberi, overdådighed, berømmelse, grådighed og magt er altdominerende faktorer.

Maruizos far, Rodolfo (Jeremy Irons), byder ikke ligefrem Patrizia velkommen i familien, og det er via onklen Aldo (Al Pacino) i New York, at de to nyforelskede finder ind i familiedynastiet.

Men deres vej mod magten er hård og kræver sine ofre. Kærlighed, forræderi, stolthed, hævn og mord er alt sammen på menuen i 'House of Gucci'.

'House of Gucci' er instrueret af den anerkendte instruktør Ridley Scott, der tidligere har stået bag store værker som Alien og Gladiator.

Foran kameraet finder man en imponerende rolleliste af Hollywood-stjerner, alle i stilet tøj og med italiensk accent, herunder Lady Gaga i karrierens blot anden hovedrolle efter sin Oscar-vindende præstation i A Star is Born.

Se trailer her

 

Aldersbegrænsning 15 år
Aldersgrænse - kommer senere

Spilletid: kl. 19.00

Søndag d. 2. januar
Mandag d. 3. januar
Tirsdag d. 4. januar
Onsdag d. 5. januar

Varighed: 2 timer og 38 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
søndag 2. januar 2022
Slut:
onsdag 5. januar 2022
Pris:
80 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00