Belfast – Nordborg Bio

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Belfast

torsdag 21. april 2022 - onsdag 27. april 2022

70 kr.

Drama

 

I sommeren 1969 lander det første menneske på måned, og Buddy er fyldt 9 år. Og så eksploderer Belfast i vold, da konflikten mellem det protestantiske flertal og det katolske mindretal koger over.

 

Fra den ene dag til den anden forvandles Buddys trygge gade, hvor alle kender alle, og hvor en stor del også tilhører familien, sig til en truende verden, hvor han alt for hurtigt bliver tvunget til at blive voksen. Hvor verden tidligere var let at opfatte på præcis samme enkle måde som filmenes univers, som Buddy dyrker, med helte og skurke, hvidt og sort, så skal han nu tage stilling til bekymrende nye spørgsmål. Hvordan skal hans bedstefar og bedstemor klare sig? Vil hans far vise sig at være en helt præcis som i westernfilmene? Og vil han nogensinde få modet til at tale til Catherine, som han har forelsket sig i, og som han planlægger at gifte sig med en dag?

Kenneth Branagh tager sit publikum med tilbage til sin barndoms ”Belfast” med en ung helt, der præcis som Branagh selv samlede på Matchbox biler, legede på gaden, kendte alle naboerne – og pludselig skulle tage stilling til de voksnes grumme verden. Hans alter ego (selv om Branagh understreger, at filmen ikke er autobiografisk, men ”auto-fiktion”) spilles af Jude Hill, mens den farverige familie består af bl.a. Caitriona Balfe, Jamie Dornan, Ciarán Hinds og Judi Dench.

 

 

Se trailer her

 


Censur 11 år

Spilletid: kl. 19.00

Torsdag d. 21. april
Fredag d. 22. april
Lørdag d. 23. april lukket
Søndag d. 24. april
Mandag d. 25. april
Tirsdag d. 26. april
Onsdag d. 27. april

Varighed: 1 time og 38 minutter

Telefonen åbner 1 time før hver forestilling

Detaljer

Start:
torsdag 21. april 2022
Slut:
onsdag 27. april 2022
Pris:
70 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Spilletid kl. 19.00